TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

Rendkívüli szünet kerül bevezetésre
2020.03.15. 15:00

TISZTELT TÖRÖKSZENTMIKLÓSIAK!

A koronavírus törökszentmiklósi terjedésének megakadályozása érdekében, Törökszentmiklós Városi Önkormányzat fenntartásában lévő intézmények működésében, egyeztetve az intézmények vezetőivel a következő változások történnek:

1. A Törökszentmiklósi Városi Óvodai Intézmény valamennyi tagóvodájában 2020. március 18. szerdától visszavonásig rendkívüli szünet kerül bevezetésre. Ügyeleti ellátást csak rendkívüli helyzetben, a szülő írásbeli kérelmére, szülői felelősségvállalás mellet, egyedi elbírálás alapján vállal az Intézmény. Március 16-án és 17-én az óvodák még fogadják a gyermekeket, de a szülők már nem léphetnek be az épületbe. A tudnivalókról valamennyi érintett szülőt helyben tájékoztatja az Intézmény.

2. Törökszentmiklós Város Bölcsődéjében 2020. március 18. szerdától visszavonásig rendkívüli szünet kerül bevezetésre. Ügyeleti ellátást az Intézmény nem biztosít. Március 16-án és 17-én még fogadják a gyermekeket. A tudnivalókról valamennyi érintett szülőt helyben tájékoztatja az Intézmény.

3. A Törökszentmiklósi Szociális Szolgáltató Központ működtetésében lévő mind a 4 Idősek Nappali Klubja és a Fogyatékosok Nappali Intézménye 2020. március 16. hétfőtől bezár. A zárva tartás visszavonásig érvényben lesz.

4. A Törökszentmiklósi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményi területén 2020. március 16. hétfőtől a személyes ügyfélforgalom visszavonásig korlátozott módon és kivételes esetekben lesz biztosítva. Az Intézmény a 06 30 349 9993 telefonszámon éjjel-nappal hívható.

5. A Törökszentmiklósi Család- és Gyermekjóléti Központ tagintézményeként működő Biztos Kezdet Gyerekházban 2020. március 18. szerdától visszavonásig rendkívüli szünet kerül bevezetésre. Az Intézmény a védelembe vett gyermekek számára biztosít ügyeleti ellátást. Március 16-án és 17-én még fogadják a gyermekeket. A tudnivalókról valamennyi érintett szülőt helyben tájékoztatja az Intézmény.

6. A Törökszentmiklósi Polgármesteri Hivatal ügyintézésében, ügyfélforgalmában 2020. március 18. szerdától visszavonásig korlátozások lesznek bevezetve, melyekről a holnapi napon külön tájékoztatást adunk. Addig is kérjük, hogy már a holnapi napon is csak kivételes, halaszthatatlan esetben keressék fel személyesen a Hivatalt. Az online, illetve telefonos megkeresésre, ügyintézésre nem fognak korlátozások vonatkozni.

Valamennyi korlátozó intézkedés visszavonása Magyarország Kormánya által, a koronavírus járvány miatt meghirdetett veszélyhelyzet feloldása után fog megtörténni.

Markót Imre
polgármester

Megosztási lehetőségek:
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK