TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

Rendkívüli szünet kerül bevezetésre
2020.03.15. 15:00

TISZTELT TÖRÖKSZENTMIKLÓSIAK!

A koronavírus törökszentmiklósi terjedésének megakadályozása érdekében, Törökszentmiklós Városi Önkormányzat fenntartásában lévő intézmények működésében, egyeztetve az intézmények vezetőivel a következő változások történnek:

1. A Törökszentmiklósi Városi Óvodai Intézmény valamennyi tagóvodájában 2020. március 18. szerdától visszavonásig rendkívüli szünet kerül bevezetésre. Ügyeleti ellátást csak rendkívüli helyzetben, a szülő írásbeli kérelmére, szülői felelősségvállalás mellet, egyedi elbírálás alapján vállal az Intézmény. Március 16-án és 17-én az óvodák még fogadják a gyermekeket, de a szülők már nem léphetnek be az épületbe. A tudnivalókról valamennyi érintett szülőt helyben tájékoztatja az Intézmény.

2. Törökszentmiklós Város Bölcsődéjében 2020. március 18. szerdától visszavonásig rendkívüli szünet kerül bevezetésre. Ügyeleti ellátást az Intézmény nem biztosít. Március 16-án és 17-én még fogadják a gyermekeket. A tudnivalókról valamennyi érintett szülőt helyben tájékoztatja az Intézmény.

3. A Törökszentmiklósi Szociális Szolgáltató Központ működtetésében lévő mind a 4 Idősek Nappali Klubja és a Fogyatékosok Nappali Intézménye 2020. március 16. hétfőtől bezár. A zárva tartás visszavonásig érvényben lesz.

4. A Törökszentmiklósi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményi területén 2020. március 16. hétfőtől a személyes ügyfélforgalom visszavonásig korlátozott módon és kivételes esetekben lesz biztosítva. Az Intézmény a 06 30 349 9993 telefonszámon éjjel-nappal hívható.

5. A Törökszentmiklósi Család- és Gyermekjóléti Központ tagintézményeként működő Biztos Kezdet Gyerekházban 2020. március 18. szerdától visszavonásig rendkívüli szünet kerül bevezetésre. Az Intézmény a védelembe vett gyermekek számára biztosít ügyeleti ellátást. Március 16-án és 17-én még fogadják a gyermekeket. A tudnivalókról valamennyi érintett szülőt helyben tájékoztatja az Intézmény.

6. A Törökszentmiklósi Polgármesteri Hivatal ügyintézésében, ügyfélforgalmában 2020. március 18. szerdától visszavonásig korlátozások lesznek bevezetve, melyekről a holnapi napon külön tájékoztatást adunk. Addig is kérjük, hogy már a holnapi napon is csak kivételes, halaszthatatlan esetben keressék fel személyesen a Hivatalt. Az online, illetve telefonos megkeresésre, ügyintézésre nem fognak korlátozások vonatkozni.

Valamennyi korlátozó intézkedés visszavonása Magyarország Kormánya által, a koronavírus járvány miatt meghirdetett veszélyhelyzet feloldása után fog megtörténni.

Markót Imre
polgármester

Megosztási lehetőségek:
Fontos felhívás! Vigyázzunk egymásra!
Fontos felhívás! Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve ezzel az oda járó gyermekek és dolgozók egészségét. Ezért nyomatékosan felhívjuk a figyelmüket és kérjük, hogy legyenek érzékenyek és tudatosan figyelmesek a környezetükben megjelenő tünetekre és a gyerekeket, mint elsődleges kontaktokat az ilyen esetekben ne vigyék óvodába, továbbá addig sem, amíg a teszt eredményére váró családtag nem produkál negatív tesztet. Bízunk felelős döntésükben és együttműködésükben. Kolozsvári Andrea intézményvezető
FONTOS TÁJÉKOZTATÁS
FONTOS TÁJÉKOZTATÁS