TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

Biztosított az étkezés a gyermekek számára
2020.03.20. 09:30

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány miatt kialakult jelenlegi helyzetben is kötelező az önkormányzatoknak biztosítani az óvodába járó gyermekek étkeztetését.

????Az étkezés minden intézményünkbe járó gyermek részére igényelhető.

????A konyha, napi egyszeri meleg étkezést biztosít leves nélkül, de nagyobb adagban, ezzel kompenzálva a leves elmaradását.

????Az étkeztetés március 30-tól, hétfőtől indul.

????Az átvétel helyszíne és időpontja az igénylők számától függ. Nagy létszám esetén az ebédet (kerülve a csoportosulást) a szülők, gyermekük saját óvodájában vehetik majd át. Ennek eldöntésére az igények beérkezése után kerül sor.

????Az ebéd egyszer használatos zárt edénybe kiadagolva kerül kiosztásra.

????Az ebéd térítési díjának fizetési módja: Az a gyermek, aki eddig is ingyenesen étkezett, továbbra is ingyenesen étkezhet. A térítési díjat fizetők, továbbra is fizetnek az étkezésért, a térítési díjat azonban a körülményekre való tekintettel személyesen nem lehet befizetni, kérjük, helyezzék előtérbe az átutalásos fizetési módot, ennek részleteiről érdeklődhetnek munkaidőben, Szombatiné Nagy Katalinnál a 06-20-777-8414-es telefonszámon.

????Az ebéd lemondásának szabályai megegyeznek az eddigiekkel, amennyiben nem kívánják az étkezést valamilyen ok miatt tovább igénybe venni – tekintettel a költségtakarékosságra -, mindenképpen időben mondják le!

????FELHÍVOM FIGYELMÜKET, AMENNYIBEN A SZÜLŐ MEGRENDELI GYERMEKE EBÉDJÉT, DE AZT EGYMÁST KÖVETŐ KÉT NAPON KERESZTÜL NEM VESZI ÁT, AZT AZ IGÉNYLŐK NÉVSORÁBÓL TÖRÖLJÜK.

????A Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény tagintézményeiben 2020. március 21-től, szombattól kezdődik a szülők e-mailen küldött nyilatkozatainak fogadása az étkezés igénybevételéről.

????Kérjük, hogy 2020. március 24-én, déli 12 óráig, minden szülő jelezze óvodája e-mail címére, hogy március 30-tól KÉRI VAGY NEM KÉRI gyermeke részére a napi egyszeri étkezés biztosítását. A SZÜLŐI NYILATKOZAT e-mailen, visszaellenőrizhető, rögzített módon történik, telefonon keresztül nem.

????FONTOS, HOGY AZT IS JELEZNI SZÜKSÉGES, HA NEM KÉRIK AZ ÉTKEZÉST!

????TULIPÁNKERT SZÉKHELYÓVODA (Hunyadi u.14) e-mail cím: tulipankert@tsztm-varovi.hu
????ARANYALMA ÓVODA (Almásy u.9.)e-mail cím: aranyalma@tsztm-varovi.hu
????ARANYKAPU ÓVODA (Arany J u.23)e-mail cím: aranykapu@tsztm-varovi.hu
????NAPFÉNY ÓVODA (Bajcsy Zs. u.9.)e-mail cím: napfeny@tsztm-varovi.hu
????NAPRAFORGÓ ÓVODA (Kossuth. u.21.)e-mail cím: napraforgo@tsztm-varovi.hu
????NYITNIKÉK ÓVODA (Damjanich u. 23.)e-mail cím: nyitnikek@tsztm-varovi.hu
????SZÁZSZORSZÉP ÓVODA (Herman O.u. 2/a)e-mail cím: szazszorszep@tsztm-varovi.hu

????Azok, akik nem tudják igényüket e-mailen jelezni, kérjük, hogy papír alapon gyermekük óvodájában március 24-én, kedden 9-12 óráig tegyék meg. Együttműködésüket köszönjük!Kolozsvári Andreaintézményvezető

Megosztási lehetőségek:
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK