TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

A Miniszterelnök az iskolák kötelező bezárásáról tájékoztatta az ország lakosságát
2020.03.14. 08:10

Tisztelt Szülők! Tisztelt Érdeklődők!

A Miniszterelnök péntek esti bejelentésében többek között az iskolák kötelező bezárásáról tájékoztatta az ország lakosságát, az óvodák kötelező bezárásáról nem szólt.

A Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény óvodáinak nyitva tartásáról, esetleges bezárásáról az újabb és újabb kormány tájékoztatásokat figyelve, folyamatosan konzultálunk Markót Imre polgármester úrral. A bezárás és a nyitva tartás mellett is vannak érvek. MINDANNYIAN tudjuk, hogy felelős döntést kell hoznunk! Döntés ez ügyben várhatóan 2020. március 16-án lesz.Addig is, annak érdekében, hogy a koronavírus okozta megbetegedések terjedésének kockázatát mérsékeljük, az alábbi intézményvezetői döntést hoztam:
☝️2020. március 16-tól, (hétfő) a gyermekeket óvodába hozó ill. hazavivő felnőttek nem léphetnek be az óvoda épületébe. A gyermekeket az óvoda nevelői a bejárati ajtóban veszik át a szülőktől, hozzátartozóktól, ők segítenek neki vetkőzni, öltözni, csoportba lépés előtt kezet mosni.
☝️ Azok a szülők, akik a jelenlegi körülményekre való tekintettel nem szeretnék gyermeküket óvodába hozni, a Házirend óvodai hiányzásokra vonatkozó előírásait betartva megtehetik. (A szülő, a hiányzás előtt tájékoztatja az óvodapedagógust a hiányzás indokáról és tartalmáról, az óvodapedagógus pedig, ezt írásban engedélyezi. Ebben az esetben a hiányzás igazoltnak tekinthető.)

Megbetegedés esetén a szabályos orvosi igazolás bemutatása továbbra is kötelező!Kérjük, ha meg tudják oldani, tartsák otthon gyermekeiket és őrizzék meg higgadtságukat. Amennyiben bármilyen hivatalos döntés születik az óvodák működtetéséről, azonnal tájékoztatjuk Önöket! Megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Megosztási lehetőségek:
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK