Úszásoktatás lehetőség
Utolsó frissítés: 2023.05.26.

Tisztelt Szülők!🙂🏊‍♂️

Örömmel tájékoztatom, Önöket, hogy Törökszentmiklós Város Önkormányzata is csatlakozott az Úszó Nemzet Programhoz, és a 2023/2024-es tanévtől az önkormányzat fenntartásában lévő óvodák gyermekei is bekerültek a Magyar Úszó Szövetség szakmai programja szerint zajló ingyenes úszásoktatásba. A programban azok a gyermekek vehetnek részt, akik 2023. szeptember 1-ig betöltötték az 5. életévüket.

Az óvodai foglalkozások rendjébe illesztett úszásoktatás lehetőséget teremt arra, hogy a gyermekek óvodai keretek között, megfelelő pedagógusi felügyelettel és oktatói háttérrel, az ország legjobb szakértői által kidolgozott program mentén ingyen járhassanak úszni. A program biztosítja a különleges iskolabuszokkal történő, gyors és biztonságos szállítást, valamint az úszótanfolyamhoz szükséges felszerelést (fürdőruha, papucs, törölköző, stb.) hiszen az Úszó Nemzet Program egyik legfontosabb alapelve az egyenlő feltételek megteremtése mindenki számára.

A programban való részvétel feltétele a szülői hozzájáruló nyilatkozat kitöltése, melyet az érintett gyermekek szülei gyermekük óvodájában (Aranyalma, Aranykapu, Napfény, Napraforgó, Nyitnikék, Százszorszép, Tulipánkert) tölthetnek ki.

Köszönjük a lehetőséget Törökszentmiklós város önkormányzatának és a Magyar Úszó Szövetségnek! 🤗

Kíváncsian és örömmel várjuk!😍🏊

Frissítve: 2023.05.26.

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Ovis hétköznapok

Ovisok búcsúja

Ovisok búcsúja

Az ARANYKAPU ÓVODA tanköteles gyermekei elbúcsúztak az óvodától Boldog és sikeres iskolás éveket kívánunk!

bővebben
Városi pedagógusnap

Városi pedagógusnap

Rendhagyó módon, ebben az évben a Klein-Lábassy Kulturkúriában került sor városunk pedagógusainak köszöntésére. Intézményünkből Hubai Istvánné óvodapedagógusunk vehette át Markót Imre polgármestertől a köszönet virágait. Ildikó óvó néni az Arany János úti ARANYKAPU...

bővebben

Facebook