Mozgásra fel!
Utolsó frissítés: 2023.07.11.

⚽️🙂Kedves Szülők!⚽️🙂

A Törökszentmiklósi Football Club és a Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény együttműködésének köszönhetően az egész tavasz folyamán játékos, labdás udvari foglalkozások zajlottak az intézmény óvodáiban a Törökszentmiklósi FC szakembereinek vezetésével. A foglalkozások célja az óvodai nevelés színesítése, gazdagítása mellett az volt, hogy a gyerekek betekintést nyerjenek, hogy milyen feladatokkal, játékokkal találkozhatnak a TFC sportpályán tartandó edzésein.

A sport, testmozgás amellett, hogy örömforrás, elengedhetetlen része a testi, szellemi, lelki fejlődésnek. Amennyiben a gyerekek pozitív élményhez jutottak ezeken a foglalkozásokon és szeretnének rendszeresen részt venni hasonló játékokban hetente többször, sok szeretettel várjuk őket a Törökszentmiklósi Sporttelepen tartandó edzéseken.

A nyár korai szakaszában a TFC legkisebbjei is pihenőre vonulnak, de augusztusban a nyári táborral (08.07-08.11) kezdetét veszi a következő szezon. A tábor után kezdődnek a rendszeres foglalkozások, így aki a táborban nem tud részt venni csatlakozhat a többiekhez augusztus közepétől.

Sok szeretettel várunk mindenkit!⚽️🙂

Érdeklődni lehet:

Fehér Ferenc (06709447263)
Héder Róbert (06305556131)

Ovis hétköznapok

Ovisok búcsúja

Ovisok búcsúja

Az ARANYKAPU ÓVODA tanköteles gyermekei elbúcsúztak az óvodától Boldog és sikeres iskolás éveket kívánunk!

bővebben
Városi pedagógusnap

Városi pedagógusnap

Rendhagyó módon, ebben az évben a Klein-Lábassy Kulturkúriában került sor városunk pedagógusainak köszöntésére. Intézményünkből Hubai Istvánné óvodapedagógusunk vehette át Markót Imre polgármestertől a köszönet virágait. Ildikó óvó néni az Arany János úti ARANYKAPU...

bővebben

Facebook