Mozgásra fel!
Utolsó frissítés: 2023.07.11.

⚽️🙂Kedves Szülők!⚽️🙂

A Törökszentmiklósi Football Club és a Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény együttműködésének köszönhetően az egész tavasz folyamán játékos, labdás udvari foglalkozások zajlottak az intézmény óvodáiban a Törökszentmiklósi FC szakembereinek vezetésével. A foglalkozások célja az óvodai nevelés színesítése, gazdagítása mellett az volt, hogy a gyerekek betekintést nyerjenek, hogy milyen feladatokkal, játékokkal találkozhatnak a TFC sportpályán tartandó edzésein.

A sport, testmozgás amellett, hogy örömforrás, elengedhetetlen része a testi, szellemi, lelki fejlődésnek. Amennyiben a gyerekek pozitív élményhez jutottak ezeken a foglalkozásokon és szeretnének rendszeresen részt venni hasonló játékokban hetente többször, sok szeretettel várjuk őket a Törökszentmiklósi Sporttelepen tartandó edzéseken.

A nyár korai szakaszában a TFC legkisebbjei is pihenőre vonulnak, de augusztusban a nyári táborral (08.07-08.11) kezdetét veszi a következő szezon. A tábor után kezdődnek a rendszeres foglalkozások, így aki a táborban nem tud részt venni csatlakozhat a többiekhez augusztus közepétől.

Sok szeretettel várunk mindenkit!⚽️🙂

Érdeklődni lehet:

Fehér Ferenc (06709447263)
Héder Róbert (06305556131)

Ovis hétköznapok

Még több megtekintése