Úszásoktatás lehetőség
Utolsó frissítés: 2023.05.26.

Tisztelt Szülők!🙂🏊‍♂️

Örömmel tájékoztatom, Önöket, hogy Törökszentmiklós Város Önkormányzata is csatlakozott az Úszó Nemzet Programhoz, és a 2023/2024-es tanévtől az önkormányzat fenntartásában lévő óvodák gyermekei is bekerültek a Magyar Úszó Szövetség szakmai programja szerint zajló ingyenes úszásoktatásba. A programban azok a gyermekek vehetnek részt, akik 2023. szeptember 1-ig betöltötték az 5. életévüket.

Az óvodai foglalkozások rendjébe illesztett úszásoktatás lehetőséget teremt arra, hogy a gyermekek óvodai keretek között, megfelelő pedagógusi felügyelettel és oktatói háttérrel, az ország legjobb szakértői által kidolgozott program mentén ingyen járhassanak úszni. A program biztosítja a különleges iskolabuszokkal történő, gyors és biztonságos szállítást, valamint az úszótanfolyamhoz szükséges felszerelést (fürdőruha, papucs, törölköző, stb.) hiszen az Úszó Nemzet Program egyik legfontosabb alapelve az egyenlő feltételek megteremtése mindenki számára.

A programban való részvétel feltétele a szülői hozzájáruló nyilatkozat kitöltése, melyet az érintett gyermekek szülei gyermekük óvodájában (Aranyalma, Aranykapu, Napfény, Napraforgó, Nyitnikék, Százszorszép, Tulipánkert) tölthetnek ki.

Köszönjük a lehetőséget Törökszentmiklós város önkormányzatának és a Magyar Úszó Szövetségnek! 🤗

Kíváncsian és örömmel várjuk!😍🏊

Frissítve: 2023.05.26.

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Ovis hétköznapok

Még több megtekintése