TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

Óvodai beíratás eljárásrendje megváltozott
2020.03.31. 15:23

TISZTELT SZÜLŐK!

????Tájékoztatom Önöket, hogy az emberi erőforrások minisztere 7/2020. (III.25.) EMMI határozata alapján a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beíratás eljárásrendje, a veszélyhelyzetre való tekintettel megváltozott.

????Ez alapján, a kötelező felvételt biztosító TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY (Tulipánkert székhelyóvoda, Aranyalma óvoda, Aranykapu óvoda, Napfény óvoda, Napraforgó óvoda, Nyitnikék óvoda, Százszorszép óvoda) köteles felvenni a Törökszentmiklóson és közigazgatási területén élő valamennyi óvodaköteles gyermeket, akinek vonatkozásában 2020. ÁPRILIS 21-IG nem érkezik hozzá jelzés arról, hogy egyházi vagy másik településen működő óvoda már felvette.

????Az intézményünkbe történő felvételről, e-mailben vagy postai úton, április 24-ig értesítünk minden óvodaköteles gyermeket nevelő szülőt, gondviselőt, aki nem egyházi vagy más települési óvodába íratta gyermekét.

????A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatásának időpontjáról a későbbiekben értesítjük Önöket.

????Óvodaköteles az a gyermek, aki 2020. augusztus 31-ig betölti 3. életévét.(Az Nkt. 8.§ (1) bekezdése alapján az óvoda felveheti azt a gyermeket is, aki a harmadik életévét a felvételétől számított fél éven belül betölti, feltéve, hogy minden, a településen, lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező hároméves és annál idősebb gyermek óvodai felvételi kérelme teljesíthető.)

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Megosztási lehetőségek:
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK