TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

Nyílt levél a munkatársaimhoz!
2020.03.26. 17:18

Hetedik éve vagyok a Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény vezetője, de még soha nem voltam ennyire biztos abban, hogy egy összetartani képes, szolidáris, konstruktív közösség tagja vagyok.Köszönöm nektek óvónénik, hogy egy hete olyan online oktatási formákat is kipróbáltok, amit eddig még sosem.

Online énekeltek, meséltek, verseltek, rajzoltok, kísérleteztek és még tornázni is képesek vagytok. A lehetőségekhez képest tartjátok a kapcsolatot a gyerekekkel, szülőkkel és persze a kötelező, nem kevés adminisztrációt is végzitek.

Köszönöm nektek pedagógiai asszisztensek és dajka nénik, hogy minden szabályt betartva, bátran bejártok dolgozni, fertőtleníteni, takarítani, mosni, vasalni, varrni, közel 200 gyermekünk ebédjét kiosztani és hogy még a növényeinket, halainkat, teknőseinket is gondozzátok.

Köszönöm nektek óvodatitkárok, ügyintézők, hogy a lehetőségeinkhez képest sikeresen bonyolítjátok az óvodai jelentkezést, hogy minden követ megmozgattok, hogy legyen megfelelő tisztító és fertőtlenítő szerünk, védőeszközünk és, hogy a napi ügyvitel sem állt le.

Köszönöm nektek karbantartó bácsik, hogy olyan dolgokat is képesek vagytok megjavítani, amire évek óta csak vártunk, burkoltok, vakoltok, udvari játékokat javítotok és udvart rendeztek.

Végezetül köszönöm a 4 Tulipánkertes és 1 Aranykapus óvodapedagógusunknak és 2 Tulipánkertes gyógypedagógusunknak, hogy munkátok mellett a törökszentmiklósi idős emberek ÖNKÉNTES, tényleges segítésében élen jártok, példát mutatva ezzel másoknak.Büszke vagyok rátok!❤️

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Megosztási lehetőségek:
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK