TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

Nyári ügyelet a gyermekek számára
2020.06.08. 08:28

Tisztelt Szülők!

????Tájékoztatom Önöket, hogy a Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény minden tagintézményében – Aranyalma, Aranykapu, Napfény, Napraforgó, Nyitnikék, Százszorszép, Tulipánkert – egész nyáron ügyeleti ellátást biztosítunk az igénylők számára.

☀️Az ügyeleti nyitva tartás alatt, a biztonsági óvintézkedések betartása továbbra is kötelező a gyermekeknek, szülőknek, és az intézmény dolgozóinak egyaránt.

????Tekintettel a dolgozók nyári munkarendjének kialakítására, kérjük, hogy a délutáni pihenést lehetőleg csak azok a gyermekek vegyék igénybe, akiknél az otthoni felügyelet ebben a napszakban nem megoldható.

☀️Az érintett szülők, az étkezési térítési díjak kiegyenlítését a nyár folyamán továbbra is postai csekken történő befizetéssel, ill. átutalással tudják rendezni.

????Mindenkinek kívánok szép nyarat, jó pihenést, jó munkát és vírusmentes 2020/2021-es nevelési évet!????⛱????

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Megosztási lehetőségek:
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK