TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

Megjelent az óvodákra is vonatkozó kormányrendelet
2021.03.05. 14:16

Tisztelt Szülők!

A mai napon, az emberi erőforrások minisztere 17/2021.(III.5.) EMMI határozatában az alábbi óvodákat érintő intézkedéseket jelentette be:

????Az óvodákban 2021. március 8-ától rendkívüli szünetet elrendelésére kerül sor. A rendkívüli szünet utáni első munkanap 2021. április 7.

????Gyermekfelügyelet, ügyelet az óvodákban nem kerül megszervezésre.

????A gyermekek étkeztetését a veszélyhelyzet ideje alatt az 556/2020. (XII.4.) Korm. rendelet előírásainak megfelelően biztosítani kell.

Ezek alapján tájékoztatom Önöket, hogy a Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény óvodáiban, az Önkormányzat biztosítja a gyermekek napi egyszeri meleg étkeztetését az alábbiak szerint:

????Az étkezés minden intézményünkbe járó gyermek részére írásban igényelhető.

????A konyha, napi egyszeri meleg étkezést biztosít.

????Az étkeztetés március 8-tól, hétfőtől indul.

????Az ebédet, a szülők, hozzátartozók gyermekük saját óvodájában vehetik majd át 12-13 óra között.

????Az ebéd egyszer használatos zárt edénybe kiadagolva kerül kiosztásra.

Az ebéd térítési díjának fizetési módja:

????Az a gyermek, aki eddig is ingyenesen étkezett, továbbra is ingyenesen étkezhet.

????A térítési díjat fizetők, továbbra is fizetnek az étkezésért, a térítési díjat azonban a körülményekre való tekintettel személyesen nem lehet befizetni, kérjük, helyezzék előtérbe az átutalásos fizetési módot, ennek részleteiről érdeklődhetnek munkaidőben, Szombatiné Nagy Katalinnál a 06-20-777-8414-es telefonszámon.

????Az ebéd lemondásának szabályai megegyeznek az eddigiekkel, amennyiben nem kívánják az étkezést valamilyen ok miatt tovább igénybe venni – tekintettel a költségtakarékosságra -, mindenképpen időben mondják le!

????FELHÍVOM FIGYELMÜKET, AMENNYIBEN A SZÜLŐ MEGRENDELI GYERMEKE EBÉDJÉT, DE AZT EGYMÁST KÖVETŐ KÉT NAPON KERESZTÜL NEM VESZI ÁT, AZT AZ IGÉNYLŐK NÉVSORÁBÓL TÖRÖLJÜK.

Együttműködésüket köszönjük!

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Megosztási lehetőségek:
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK