TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

Megjelent az óvodákra is vonatkozó kormányrendelet
2021.03.05. 14:16

Tisztelt Szülők!

A mai napon, az emberi erőforrások minisztere 17/2021.(III.5.) EMMI határozatában az alábbi óvodákat érintő intézkedéseket jelentette be:

👉Az óvodákban 2021. március 8-ától rendkívüli szünetet elrendelésére kerül sor. A rendkívüli szünet utáni első munkanap 2021. április 7.

👉Gyermekfelügyelet, ügyelet az óvodákban nem kerül megszervezésre.

👉A gyermekek étkeztetését a veszélyhelyzet ideje alatt az 556/2020. (XII.4.) Korm. rendelet előírásainak megfelelően biztosítani kell.

Ezek alapján tájékoztatom Önöket, hogy a Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény óvodáiban, az Önkormányzat biztosítja a gyermekek napi egyszeri meleg étkeztetését az alábbiak szerint:

👉Az étkezés minden intézményünkbe járó gyermek részére írásban igényelhető.

👉A konyha, napi egyszeri meleg étkezést biztosít.

👉Az étkeztetés március 8-tól, hétfőtől indul.

👉Az ebédet, a szülők, hozzátartozók gyermekük saját óvodájában vehetik majd át 12-13 óra között.

👉Az ebéd egyszer használatos zárt edénybe kiadagolva kerül kiosztásra.

Az ebéd térítési díjának fizetési módja:

👉Az a gyermek, aki eddig is ingyenesen étkezett, továbbra is ingyenesen étkezhet.

👉A térítési díjat fizetők, továbbra is fizetnek az étkezésért, a térítési díjat azonban a körülményekre való tekintettel személyesen nem lehet befizetni, kérjük, helyezzék előtérbe az átutalásos fizetési módot, ennek részleteiről érdeklődhetnek munkaidőben, Szombatiné Nagy Katalinnál a 06-20-777-8414-es telefonszámon.

👉Az ebéd lemondásának szabályai megegyeznek az eddigiekkel, amennyiben nem kívánják az étkezést valamilyen ok miatt tovább igénybe venni – tekintettel a költségtakarékosságra -, mindenképpen időben mondják le!

👉FELHÍVOM FIGYELMÜKET, AMENNYIBEN A SZÜLŐ MEGRENDELI GYERMEKE EBÉDJÉT, DE AZT EGYMÁST KÖVETŐ KÉT NAPON KERESZTÜL NEM VESZI ÁT, AZT AZ IGÉNYLŐK NÉVSORÁBÓL TÖRÖLJÜK.

Együttműködésüket köszönjük!

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Megosztási lehetőségek:
Fontos felhívás! Vigyázzunk egymásra!
Fontos felhívás! Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve ezzel az oda járó gyermekek és dolgozók egészségét. Ezért nyomatékosan felhívjuk a figyelmüket és kérjük, hogy legyenek érzékenyek és tudatosan figyelmesek a környezetükben megjelenő tünetekre és a gyerekeket, mint elsődleges kontaktokat az ilyen esetekben ne vigyék óvodába, továbbá addig sem, amíg a teszt eredményére váró családtag nem produkál negatív tesztet. Bízunk felelős döntésükben és együttműködésükben. Kolozsvári Andrea intézményvezető
FONTOS TÁJÉKOZTATÁS
FONTOS TÁJÉKOZTATÁS