TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

Gyermekeik egészségének megóvása érdekében hozott intézkedések
2020.03.09. 11:52

TISZTELT SZÜLŐK!

Gyermekeik egészségének megóvása érdekében, továbbra is kérjük az alábbi megelőző intézkedések, tevékenységek betartását, elsajátíttatását, alkalmazását:

1. Mielőtt a gyermekük reggel a csoportjába lép, minden alkalommal SZAPPANNAL mosson kezet!
2. Tüsszentéskor, köhögéskor mindig használjon papír zsebkendőt, vagy tüsszentsen, köhögjön a könyökhajlatába. Ha a kezébe tüsszent, köhög, azonnal mosson kezet szappannal. Használt papír zsebkendőjét minél hamarabb dobja a szemetesbe!
3. Kérjük, játszanak gyermekükkel „orrfújósat”, hogy minél hamarabb megtanulhassa az önálló orrfújás technikáját és a papír zsebkendő használatát, hogy ne a ruhája ujjába törölje az orrát és elkerülje az arc- és homloküreg gyulladást.
4. Beteg gyermek közösségbe nem jöhet! Kérjük tartsák otthon, amíg betegsége, annak tünetei elmúlnak. Szabályos orvosi igazolás bemutatása kötelező! Amennyiben úgy érzik, hogy gyermekük az előre kiadott orvosi igazolás ellenére még nem gyógyult meg, kérjük ne engedjék vissza az egészséges gyermekek közösségébe.

Együttműködésüket köszönjük!

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Megosztási lehetőségek:
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK