TÖRÖKSZENTMIKLÓSI ÓVODAI INTÉZMÉNY

HIVATALOS OLDALA

A járványügyi intézkedési terv második verziója
2020.09.08. 18:35

Tisztelt Szülők!

☝️A tegnapi nap folyamán megérkezett az Emberi Erőforrások Minisztériumából a köznevelési intézményeknek szóló, a járványügyi készenlét idején alkalmazandó intézkedési terv 2. verziója.

☝️A intézkedési terv a bölcsődére nem vonatkozik, mert az nem köznevelési intézmény.
☝️A módosított intézkedési terv a hozzánk járó gyermekekre és szüleikre nem ró a jelenleginél szigorúbb szabályokat.
☝️A kiküldött intézkedési terv 2.1. pontja alapján továbbra is érvénybe marad a Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény 2020. augusztus 28-án kihirdetett saját eljárásrendje, miszerint betegségből visszatérés esetén az orvosi igazolások bemutatása kötelező.
☝️Részlet az Emberi Erőforrások Minisztériuma által megküldött módosított intézkedési tervből:„Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.”
☝️A csatolt linken teljes egészében elolvasható a 2020. szeptember 7- én megjelent INTÉZKEDÉSI TERV A 2020/2021. TANÉVBEN A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ ELJÁRÁSRENDRŐL 2. verzió (változásokkal egységes szerkezetben)

Köszönjük eddigi példaértékű együttműködésüket!????VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!????

Kolozsvári Andrea
intézményvezető

Megosztási lehetőségek:
Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

Kedves Szülők! Óvodáinkban az ügyeleti ellátás során, sajnos több esetben is elfordult, hogy tüneteket produkáló, vagy otthonukban covid teszt eredményre váró szülők – akik később pozitívak lettek - több napon keresztül bevitték gyermeküket az óvodába, veszélyeztetve...

Hétfőtől változások az óvodáknál
Hétfőtől változások az óvodáknál

Tisztelt Szülők! 2021. április 19-én újra fogadjuk minden gyermekünket óvodáinkban! (Ha addig nem születik ezzel ellentétes kormánydöntés.) Amennyiben a fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel nem kívánják gyermeküket óvodába hozni, kérem egyeztessenek gyermekük...

FACEBOOK